РЕПУБЛИКА СРПСКА
РЕПУБЛИЧКА УПРАВА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ
ИНСПЕКТОРАТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

10:17 28.12.2020

Поштујмо мјере, останимо здрави

Милица Матијевић, вршилац дужности главног републичког здравственог инспектора позвала је грађане и привредне субјекте у Републици Српској да у предстојећим празничним данима досљедно поштују прописане епидемиолошке мјере надлежних институција у вези са вирусом корона.

Она је у видео-изјави апеловала да се празнични дани дочекају у кругу породице и изразила наду и вјеру да ће актуелна епидемиолошка ситуација убрзо бити окончана.

Јако је важно да властитим примјером покажемо одговорност и тиме пружимо подршку свим институцијама које мјесецима улажу напоре на плану заштите здравља становништва. Будимо одговорни, останимо здрави, поручила је Матијевићева.

У складу са одредбама Закона о слободи приступа информацијама, Инспекторат Републике Српске донио је Водич и Индекс регистар који ближе прописују поступак приступа информацијама из надлежности Инспектората Републике Српске.


Да би остварио право приступа информацијама, грађанин треба да попуни Образац за подношење захтјева за приступ информацијама и достави га Инспекторату Републике Српске на начин који је прописан Водичем и Индекс регистром

Контакт

Република Српска
Републичка управа за инспекцијске послове
Инспекторат Републике Српске
78000 Бања Лука
Трг Републике Српске 8
Тел: +387 51 334 627
Факс: +387 51 307 955
Email: uprava@inspektorat.vladars.net

Nazad na vrh